top of page

Ritverslag 2023-05-24 "Noorderkempen"

We hebben er al enkele keren gereden, in de Noorderkempen, maar die streek is dan ook zo mooi en verscheiden. Je kan bijna niet anders dan de kleine wegeltjes opzoeken en genieten van de prachtige natuur.


Elf MOKRI-motorrijders dachten er net zo over, en onder een aangenaam zonnetje vertrokken ze vanuit hun vaste standplaats te Beerzel richting Grobbendonk, Kasterlee, Arendonk, Ravels, Baarle-Hertog, Rijkevorsel, Zandhoven om dan terug naar het startpunt te kachelen. allemaal goed voor ongeveer 195 km.


Onze voorrijder had voor wat verwarring gezorgd omtrent het vertrekuur, waardoor we even moesten wachten op één van de deelnemers, maar goed.


Drie rustpunten hadden we voorzien. Maar (alweer) onze voorrijder zat blijkbaar te dromen, en is gewoon voorbij café Het Kroontje in Kasterlee gereden. Toen hij argwaan begon te krijgen waren we al zo dicht bij de middagstop gekomen, dat we wel ergens moesten stoppen. Anders waren we te vroeg voor het middageten, en zouden we voor een gesloten deur staan.

Volgende keer toch maar beter de rit opsplitsen in meerdere delen, dan kunnen we dat niet meer aan de hand hebben?


Enfin, dat werd allemaal opgelost en met de mantel der liefde bedekt (onder de vorm van een traktatie van de koffies, temeer omdat die voorrijder een verjaardag te vieren had).


Namiddag verliep alles goed. Mooie kleine wegeltjes, door velden en bossen. Mooie baantjes, bochtig en vloeiend. Ik mag zeggen dat we een mooie rit hadden gemaakt, en dat iedereen die heeft deelgenomen er blij mee was.


Bedankt aan iedereen voor het deelnemen en het aangename gezelschap!

Afspraak op de volgende rit op 28 juni.


By the way: die voorrijder: dat was ik ... ;-)


Philippe heeft volgende foto's gemaakt:





90 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Ritverslag van 2023-04-26 "Rondje Brussel"

Na het zeer mooie parcours van zondag ll. getekend door onze nieuwe collega's uit Vl; Brabant, keek ik uit naar het Rondje Brussel van onze MOKRI-vrienden. Ondanks de mooie droge voorspelling trokken

bottom of page